Podpora oddílu

Vážení rodiče, taekwondisté,

obracíme se na Vás s aktuálními informacemi a prosbou týkající se chodu oddílu Panter Kralovice.

V současné době nám není umožněno trénovat a věnovat se naší největší zálibě, jsme však připraveni, jakmile to situace dovolí, obnovit tréninky v plném rozsahu.

Jistě i sledujete internetové stránky naší federace, kde probíhají pravidelné e-tréninky a kde je možné si osvěžovat již známé techniky a učit se i novým.

Musíme Vás tímto požádat o uhrazení pravidelných licenčních poplatků, tedy pro držitele členského průkazu 300,- Kč, v případě, že jej nemáte, je předepsaná platba 350,- Kč (50,- Kč za vydání členského průkazu). Tato platba má splatnost do konce dubna 2021 s tím, že po tomto termínu se zvyšuje o 100,- Kč

Dále bychom Vás chtěli požádat o pomoc s celkovým fungováním oddílu Panter Kralovice jako takového. Jsme si vědomi, že nárokovat standardní platbu za školní rok by bylo opovážlivé, přesto si Vás dovolujeme požádat touto cestou o pomoc ve formě platby alespoň na úrovni poloviny běžné roční platby (1.500 Kč), tedy 750,- Kč za člena oddílu. Pokud bude ve Vašich možnostech přispět vyšší částkou, tedy např. na úrovni celoroční platby, budeme Vám velmi vděčni. Děkuji za pochopení a přeji všem hlavně hodně zdraví a ať se všichni sejdeme v lepší době.

1 thought on “Podpora oddílu

  1. Dobrý den,kdyz jsme platili v zari 1050(750+300).Kolik mame zaplatit ted? Dekuji za odpověď.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *